Nyheter

Nyårsmeny 2017

Nyårs hämtmeny 2017 

Förrätt: Gratinerad hummer täckt med ljuvligt örtsmör

Varmrätt: Smörstekt hälleflundra serveras med Italiensk potatiskaka, king oyster svamp, wakame alger och hummersås spetsad med champagne

Dessert: Choklad och caramelmoussecylinder med krispig botten

Pris: 495:-

Ring och boka på tel 0431-19400

Ljusfest 4/8 2017

Ljusfest meny

Förrätt: Färska räkor med aioli och bröd 89:-  Halv hummer med smör lime & cayenne, aioli & bröd  198:-  Ostron  30:-/st

Huvudrätt: Torskrygg med knäckta Parmesan potatis, rödvinssås, balsamicofläsk, bräserad spetskål & smörstekta kantareller 225:-  Högrevsburgare med picklad rödlök, chipottlemajonnäs, bbq sås & pommes 180:-  Hel hummer med smör lime & cayenne, aioli & bröd  385:-  Skaldjursplatå med hummer, räkor, havskräftor, ostron & krabbklor  495:- Färska räkor med aioli & bröd 198:-

Nyårsmeny 2016

Nyårs Hämtmeny 2016

Förrätt: Lime & Parmesangratinerad halv hummer.

Varmrätt: Halstrad hälleflundra serveras med västerbottenostgratinerad mandelpoptatis, champanjesås smaksatt med forellrom toppas med sjökorall.

Dessert: Chokladmousse med havtornscremé & kanderade hasselnötter från Piemonte.

Pris: 495:-/kuvert

Hämtas på nyårsafton

Ring och boka på 0431-19400

Välkomna

Paul & Kristin

Sidor